Share to FB

Ovo je prava dama

Žena sa stilom se ne kinđuri, a njen nakit nije veliki i upadljiv

Nije lako biti žena sa stilom, ali uz malo truda i to se može. Ona neguje nepretenciozan, ali savršeni stil, obrazovana je i lepo vaspitana i na tome počiva utisak koji ostavlja.

Prava dama ne prati slepo modu, nema uzore, a dobro poznaje sebe. Ona je sva svoja i ne glumi prefinjenost. Vrednosti po kojima je prepoznatljiva su večne i zato podsećanje, neće da škodi.

Opšte je poznata stvar da ljudi tokom upoznavanja pored očiju primećuju ruke. Zato je važno da ženske ruke budu redovno negovane. Posle svakog pranja ih mažite, a jednom nedeljno uradite piling i stavite pakovanje. Nokte namažite makar bezbojnim lakom. S očiju i ruku pogled sagovornika se zadržava na kosi, zato ona kod žene koja ima stila mora da bude čista i negovana.

Dakle, redovno šišanje je obavezno, jer procvetali krajevi ukazuju da ne mislite o sitnicama koje odaju vašu nemarnost. Ukoliko se farbate, onda koristite kvalitetne boje za kosu, a ne one koje se brzo ispiraju ili, što je još gore, ostavljaju trag čak i na odeći, jer neko može da pomisli da ste neuredni. Blistav ten je ono što prija našim sagovornicima, zato ne smete da propustite da čistite lice ujutru i uveče.

Na ženi od stila nema ničeg veštačkog i preteranog, kao što su silikoni. Zato čvrstinu grudi održavajte vežbama i pravilnom negom, a veličina nije važna, bitno je kako ih nosite.
I za kraj.
Ako se farbate, radite to redovno, ne dopuštajte sebi tu vrstu lenjosti da svi vide vaš neuredan izrastak kose!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice