Šta poručuje šolja


AŽDAJA, ZMAJ: Budite oprezni, jer vam preti neka opasnost. Moguc zestok sukob na poslu, svađa u porodici ili saobracajni udes ili neka nesreca.

AVION: Ocekuje vas iznenadno dugo putovanje. Ako je lik aviona presecen, moguca je neka nezgoda. Kakva? To zavisi od simbola koji okruzuju lik aviona.

BODEŽ: Preti vam neka neočekivana opasnost. Neko vas neprijateljski ne voli. Moguca zestoka svađa s osobom iz sredine u kojoj živite ili sukob sa predstavnicima vlasti...

BOLNIČARKA: Bolest u kuci. Ako je lik blizi rubu soljice, moguce da ce se razboleti neko od vasih najblizih, a ako je simbol pri dnu, moguca je teska bolest sa neizvesnim ishodom...

BRAVA: Očekuje vas neka prepreka - možda na poslu ili na putu stvaranja karijere. Morate brizljivije planirati svoj zivot. Iznenadne poteskoca u realizaciji neke zamisli, koja vam je vazna u zivotu...

BREGOVI: Poteskoce na putu opsteg napretka, pogotovo ako se iznad simbola nalaze mrlje u obliku oblacica, što bi moglo značiti da ćete sledećih dana morati biti veoma oprezni...

BROD: Opravdani optimizam. Očekujte dobre vesti i sretni događaji. Ulazite u sretni period koji je veoma povoljan za sve planove, ukljucujući i planove emotivne prirode...

CVET: Potvrda da će vam se ostvari neka davnasnja zelja ili plan. Nemate razloga za zabrinutost. Otvorena su vam vrata za smjelije planove. Iskoristite ovaj period!

ČAJNIK: Ako je pri rubu šoljice predstoje vam dani radosti, sreće i zadovoljstva, ako je blizu dna, izbegavajte svađe i sukobe na poslu i u porodici. Moguća ogovaranje prema kojima nećete ostati ravnodušni.

ČAMAC: Ako ne mozete da se odlucite ili ako ste u nekakvoj nezgodnoj situaciji, možete ocekivati pozitivan i zadovoljavajuci ishod. Stići će vam iznenadna pomoc od osobe od koje pomoć niste očekivali.

ČASOVNIK: Ako je blizu ruba soljice - morate biti brzi u realizaciji planova; ako je u sredini - dolazi povoljan period, oporavak od bolesti, skladniji zivot, povoljnije finansije; ako je na samom dnu - cuvajte se opasnosti, preti vam nesreca, teska bolest...

ČEKIĆ: Ako je pri vrhu šoljice – savladacete sve prepreke koje vam se nađu na putu: ako je na dnu šoljice - moguća svađa ili sukob u porodici, sa nekim ko vam je drag i koga ne biste željeli povrediti.

ČIZMA: Ako je pri vrhu šoljice - dobitak koji će vas obradovati; ako je na dnu šoljice - neuspeh, blamaža, javna bruka... Ako je stopalom okrenuta prema rubu, predstoji vam dugo ali uspešno putovanje od kuce.

DRVO S KROŠNJOM: Ispunice vam se veoma bitna želja. Ako je na dnu šoljice – uspećete da izbegnete neki novčani gubitak, prevazici opasnost, otkloniti potencijalnu nezgodu, sprečiti nepovoljne tendencije u životu...

DETE (beba): Pozitivan simbol. Novo prijateljstvo koje će vam doneti mnoge radosti i duševna zadovoljstva. Prinova u obitelji. Dobitak na igrama na srecu. Moguc uspešan posao, priznanje ili povišica ličnog dohotka.

EKSER: Ovo nije dobar simbol. On upozorava da biste svakako morali biti oprezni. Moguća nepravda na poslu ili u sredini do koje Vam je stalo. Čuvajte se tuđe zloba i ogovaranja. Naredni period vam nije naklonjen...

GONDOLA: Ako je gondola pri vrhu šoljice - simbol koji nagoveštava nezaboravno putovanjE; ako je u sredini šoljice - romantična ljubavna veza, emotivna sreća; ako je pri dnu šoljice - moguća svađa s voljenom osobom.

HARFA (muzički instrument): Pozitivan znak, simbolizuje harmoniju u porodici, emotivna stabilnost, sreća u ljubavi, zadovoljstvo u porodici - opsta životna harmonija, koja će potrajati narednih dana.

INSEKT: Nepovoljan simbol. Najavljuje neraspoloženje i moguće brige. Možda vas očekuju dani neizvesnosti i manjih briga, koje cete uspešno prebroditi. Ipak, budite oprezni. Svaka briga i svaka nevolja ako se zapusti, može da preraste u životni problem.

JAJE: Povoljan znak, znak napretka. Nagovestava perioda koji ce doneti uspeh u svakom pogledu. Vreme je da se bavite novim projektima. Vase zamisli mogle bi se realizovati u ovom periodu. Zbog toga ne budite pasivni.

JAHTA (jedrenjak): Nepovoljan simbol. On govori da ste mozda okruzeni zlobom, neprijateljskim aktivnostima i zaviscu. To može prouzrokovati iznenadni neuspeh u necemu i uticati da skrenete s uobičajnog puta. Budite oprezni!

JASTREB, ORAO (ptica grabljivica): Vreme je da budete oprezni. Moguc sukob sa pretpostavljenim. Moglo bi doći do suđenja, koje ste željeli izbeći. Moguć sukob sa predstavnicima vlasti. Novčana kazna ili nepredviđeni izdaci.

JARAM: Upozorenje. Obratite pažnju - možda vas neko iskorištava, ruši vas ugled ili vas zloupotrebljava! Obratite pažnju na osobe s kojima se druzite, pogotovo na osobe za koje verujete da su vam iskreni prijatelji. Možda oni to i nisu!

JELA, BOR: Budite optimisti. Pred vama je povoljan period, koji treba iskoristiti za realizaciju korisnih zamisli i planova. Uspeh u radu, u poslu, na stvaralačkom polju. Što je vise jela ili borova, to će vas uspeh biti veci.

JEDNOROG: Osvrnite se oko sebe - neko vas potajno voli ili je zaljubljen u vas, a vi se ponašate ravnodusno. Razmislite o osobama s kojima se vidjate ili cesto razgovarate telefonom. One prema vama gaje emotivne osećaje!

KIŠOBRAN: Simbol koji višestruko značenje. U svakom slučaju, bice vam potrebno neko skloniste, neka zastita, necija pomoc... Ako je kisobran otvoren, ne sekirajte se, naci cete zastitu; ako je zatvoren - ostacete nezasticeni!...

KIT: Afirmacija na osobnom i profesionalnom planu. Veoma povoljan simbol. On vam signalizira da biste narednih dana mogli doziveti neko priznanje ili uspeh - u poslu, finansijama, u kreativnom radu, nauci, umetnosti.

KLJUČ: Uspešno ćete razrešiti neku situaciju ili problem, koji ce vam otvoriti znacajne šanse i mogucnosti. Ako su dva kljuca ili ako se jedan nalazi pri dnu soljice, budite oprezni - preti vam neka opasnost, razbojnistvo ili pljačka.

KNJIGA: Simbol koji upozorava: ako je knjiga otvorena imacete neprijatnosti sa vlastima, sudski proces, kazna, parnicenje; ako je knjiga zatvorena - predstoji vam tezak put da dokazete svoju nevinost ili neku istinu.

KOFER: Pred vama je zanimljivo putovanje, moguć odlazak u drugu sredinu, posao na određeno vreme u drugom ambijentu (gradu, drzavi, kontinentu...). Budite odlucni, jer ovo bi putovanje moglo da bude veoma značajno za vas dalji život.

KOMETA: Nova saznanja, vest, pismo... Saznacete za neku vaznu novost ili će vas neko iznenada posetiti i saopstiti vam nešto važno što do sada niste znali. Dobro bi bilo da se pametno postavite prema toj novosti.

KONJ: Konj je jedan od najugodniji i najboljih simbola i predznak. On nagoveštava dobitak, prijateljstvo, iskrena veza, vernost... U galopu - predstoje dobre vesti; konjska glava - nova sentimentalna veza, skladna ljubav...

KORNJAČA: Budite oprezni narednih dana. Neko ce pokušati da vam raditi iza leda protiv vasih interesa. Moguća javna kritika ili pobeda. Poteskoce na poslu ili u porodici. Nepovoljan period. Dug put do cilja...

KORPA: Pozitivan znak. Pri vrhu - prinova u porodici, uspeh u poslu, uspesno okoncanje neke zelje, projekta ili plana... Cvece u korpi - priznanje, svecanost, drustveni uspeh; ako je okruzena tackicama, budite oprezni, jer je moguc novcani gubitak!

KOZA: Budite oprezni. Okružuju vas neiskreni i nedobronamjerni ljudi. Ako se bavite finansijama, čuvajte se gubitka ili manjka. Nagoveštaj problema finansijske prirode. Otvorite četvero oči. Ne verujte nikome.

KRILA: Opustite se. Pred vama je veoma povoljan period za sve zamisli i aktivnosti. Moguće dobre vesti, uspeh na poslu, u životu ili sreća u odnosima sa onima koje volite. Moguce javno priznanje, pohvala, afirmacija...

KRČAG: Dileme, nedoumice... Neko od vas ocekuje da mu cim pre pomognete. Ako je krčag pri vrhu šoljice - nagoveštaj dobrog zdravlje. Uspesan period u svim aktivnostima i životnim situacijama.

KREVET: Ako je krevet spremljen - trezvene i pametne procene; ako je neuredan - mogući manji problemi lične prirode. Ipak budite oprezni u narednom periodu.

KRST: Ako je krst pri vrhu šoljice, pun i ispunjen - uspeh u nekom poduhvatu, projektu, ispunjenje zelje, dobar i unosan posao... Ako je krst na dnu šoljice, prazan i beo - to los predznak, moguća teska bolest, smrt u porodici...

KANDŽA: Budite oprezni narednih dana. Ovo je znak velike opasnosti. Vodite računa gde i sta pričate, kakve planove zapocinjete i s kim se viđate i družite... Izbegavajte urotničke priče i ne učestvujte u ogovaranjima drugih. Okruzeni ste neprijateljstvima.

KRUG: Veoma povoljan znak. On nagoveštava da ćete uspešno okonćati neki posao ili neke aktivnosti. Ostvarićete neku želju, koja vam nije dala mira. Ako se upustite u realizaciju bilo kakvog plana, s uspehom ćete ga realizirati.

KRUNA: Veova pozitivan znak - uspeh u svakom pogledu. Moguća javna afirmacija, pohvale i priznanja. Sredina u kojoj zivite o vama ce početi pozitivnije da prosudjuje. Moguc bolji posao.

KROKODIL: Budite oprezni u narednom periodu. Možda vas vreba neka opasnost - nezgoda, saobraćajni udes, ozleda na poslu, neprijatno iznenađenje... Nije vreme za bilo kakve planove, jer biste mogli da doživite krah.

KRUŠKA: Dobar znak - dobitak, finansijski uspeh, nasledstvo... Ako imate neke planove, sada ih pokusajte ostvariti; ako zelite da putujete, sada je prilika; ako zelite da promenite posao, učinte to sada!

KUĆA: Simbol koji ima dvostruko značenje. Ako je pri vrhu šoljice - uspeh na sentimentalnom planu, povoljno vreme za nove planove i poduhvate; ako je na dnu šoljice - nesporazumi u braku, raskid veze, moguć razvod...

KUPUS: Oprez. Vodite raćuna s kim se družite i s kim provodite svoje slobodno vreme. Ovaj simbol vas upozorava da ste okruzeni neiskrenim poznanicima, prijateljima i zavidljivcima. Mozda biste morali okrenuti ploču.

KVADRAT: Ovo je sve skupa loš znak. On simbolise sputanost, bezvoljnost, depresivnost, melanholija... Počnite pozitivno razmišljati. Nije u vasem zivotu sve crno. Trgnite se iz letargije i krenite prema svetlosti!

LABUD: Prolazite kroz veoma povoljan vremenski period u kojem ćete biti uspešni na svim poljima aktivnosti. Sklad u porodici, sloga, ljubav i sreca. Opće blagostanje. Pokušajte zadržati ove trendove!

LAKRDIJAŠ, LUD: Simbol naivnosti, lakoumnosti, neozbiljnosti... Pokušajte da ne shvatate stvari olako. Pogrešan potez mogao bi vas da unazadi i da vas učini neraspoloženim i nesretnim!

LASTAVICA: Nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbegavajte donošenje prebrzih odluka.

LAV: Ovo je dobar znak. On sugerise da ste okruženi dobrim, iskrenim i pouzdanim prijateljima. To bi vam moglo dati krila sledecih dana u planovima i zamislima koji su vam na umu. Uspeh u svakom pogledu.

LEPTIR: Nepromišljenost, lakomislenost, naivnost. Ako je leptir okružen tackicama, moguca laksa bolest. U svakom slučaju morali biste narednih dana malo pripaziti na sebe i na svoje postupke.

LINIJE: Dvojako značenje: ako su prave i jasne - doživećete brz uspeh! Ako su krive i nejasne, budite oprezni, jer prolazite kroz nejasnu životnu situaciju i svaka vasa odluka mogla bi se da odrazi na vas dalji život.

LIST: Povoljan period. Možda ćete dobitI neku povoljnu vest, neočekivano priznanje ili nagradu. Ako je više listova na dnu šoljice - očekuje vas više dobrih vesti!

LONAC: Ovo je upozoravajući znak. Budite oprezni, moglo bi vam se desiti da naivno uletite u neku klopku i nepriliku. Izbegavajte riskantne poteze i planove. Ne donosite brzoplete odluke.

LOPATA: Period teškog i napornog rada. Uspeh uz naporan rad. Ako ste u poteškoćama, izaći ćete iz njih uz tegoban i neizvestan period; ako ste u dugovima, ne brinite, ipak cete ih vratiti i stati na svoje noge.

LUK: Ovo je los znak. Najava moguće bolest, nevolje u drustvenim aktivnostima; mogući problemi na poslu, izjalovljeni planovi, nesreca... Obratite pažnju na porodicu, moguće nevolje.

MASKA: Oprez. Ako ne budete oprezni moglo bi se desiti da budete zrtvA neke lazi, intrige ili obmane. Okruženi ste osobama koje nemaju dobre namere i koji vas ogovaraju i o vama šire laži.

LJUDSKE FIGURE: Imajte na umu da ste u centru paznje. Da li vam je drustvo koje vas okružuje naklonjeno ili nije ZAvisi oD simbola koji okruzuju ljudske figure na dnu šoljice.

MAČKA: Vi ste osoba koja nije prefrigana i koja prihvata ljude bez predrasuda. To nije uvek dobro. Zbog te svoje osobine, bićete žrtva lažnog prijateljstva, izdaje i neverstvo. Mogući gubici.

MORSKA SIRENA: Prolazite kroz veoma osetljiv vremenski period. Nalazite se u delikatnoj situaciji – moracete braniti svoj ugled i stavove. Ako uspete nametnuti svoje mišljenje, otvorićete vrata uspehu!

MAKAZE: Morali biste se zamisliti nad situacijom u kojoj se trenutno nalazite. Makaze simbolisu mogući rastanak, žestoku svađu, opasan nesporazum, koji bi mogao imati dalekosežne posledice. Ako su makaze na dnu soljice - velik gubitak!

MOST: Dobar znak. Ocekuje vas povoljan period i brz uspeh. Vaša ce se očekivanja i želje ispuniti. Afirmacija u profesionalnoj karijeri, razumevanje i sklad u porodici. Dobri odnosi sa (ne)prijateljima.

MEDVED: Tromost i poteškoće na poslu i u životu. Budite oprezni, možda vam preti neka opasnost ili nevolja. Ako je medved na dnu šoljice - nepomirljivost, svađa, parničenje, sud...

MERDEVINE: Dobar predznak. Prolazite kroz sretni period života. Uspeh u svakom pogledu. Napredak. Sreca i blagostanje u porodici. Odluke koje budete donosili, još će poboljšati vasu ionako povoljnu situaciju.

MESEC: Brojna znacenja: ako je pun - nova sentimentalna veza; u prvoj cetvrtini - promena posla; u poslednjoj cetvrtini - moguca nezgoda; ako je okruzen tackicama - ljubavna veza ili brak iz racuna; ako je u njegovoj blizini zvezda - razvod...

METLA: Iako vam se, možda, čini nemogućim, u narednom periodu ćete uspešno razrešiti svoje najznačajnije probleme. To će vam pružiti šansu za izgledne planove i u vas život uneti dah realnog optimizma.

MAJMUN: Mogla bi se dogoditi neka bruka. Neugodnosti. Neko bi vas mogao pokusati izblamirati i javno poniziti. Obratite pažnju na one koji vas ne vole i koji pokusavaju umanjiti vase ljudske i profesionalne vrednosti.

MRAV: Nema ništa lepše od aktivnosti koje volite i koje vam osmišljavaju život. Doživećete očekivan uspeh. Moguća najava porodičnog zadovoljstva, uspešne ljubavi, marljivosti, istrajnosti...

MREŽA: Ovaj simbol vas upozorava da budite oprezni. Moguće da vam preti neka zamka, koju su vam postavili oni koji vas ne vole! Svoje postupke u narednom periodu dobro odmeravajte i ne zapocinjite nove projekte.

MUVA: Ako je mnogo muva - brojne brige u porodici i na poslu; ako je samo jedna muva, briga koja će vas zaokupljati, mogla bi se odraziti na vas status u društvu, na poslu i u porodici. Trebace vam snage i strpljenja.

NOŽ: Nepovoljan znak; kao i makaze mogao bi da znači - rastanak, prekid sentimentalne veze, razvod, promena sredine i posla... Da biste preduhitrili nepovoljne događaje, budite oprezni u kontaktima sa onima koje volite.

NEMAN: Ako ništa ne preduzmete, uistinu vam preti golema nesreća. Budite oprezni i ne započinjite s novim projektima i planovima. Mogli biste doživeti potpuni fijasko.

NOVČANIK: Dobitak. Ako je novčanik na dnu šoljice - neocekivan gubitak! Vaše finansije nisu stabilne i imaju nepredvidive tendencije. Nije trenutak za ulaganje, niti za značajniju kupovinu.

MUŠKARAC: Ovaj simbol ima brojna znacenja: ako je pri vrhu - najava dragih gostiju; ako stoji ispruženih ruku - nenadano cete dobiti neki poklon, nasledstvo...

OGRLICA: Ako je ogrlica ne raskinuta - okruženi ste iskrenim prijateljima, a ako nije - moguca smrt ili gubitak drage osobe. Ogrlica može da znači i sklad, zadovoljstvo i bračnu (ljubavnu) sreću.

OBLACI: Oprez, vreme radi protiv vasih interesa. Mogući gubici i nerešivi problemi. Oblaci su simbol nevolje i teški dani... Ne ulazite u konflikte i ne započinjite nove projekte.

OGRADA: Nailazite na prepreke. To je upozorenje da treba da obuzdate svoje želje i planove. Narednih dana uistinu ćete teško ostvariti svoje želje i planove.

OKO: Los znak. Vi ste pod neprijateljskom prismotrom. Okruženi ste osobama koje vam ne zele dobro i koji permanentno rade protiv vas. Moguća izdaja i novčani gubici.

PADOBRAN: Na dobrom ste putu. Samo tako nastavite. Uspecete izbeci neku opasnost, koja preti vasem statusu u drustvu. Budite oprezni kod donošenja odluka.

PAKET: Iznenađenje. Kakvo? To zavisi od drugih znakova koji okružuju ovaj simbol.

PALMA: Dobar znak - veliki uspeh u svakom pogledu. Predstoji sretni vremenski period, kojeg bi bilo dobro iskoristiti za relizaciju značajnih projekata.

PAPAGAJ: Vi ste izloženi provokacijama: prate vas skandali i bruka, moguća javna blamaža...Promenite svoje ponašanje

PAPRAT: Dobro razmislite i osmotrite ljude oko sebe. Možda ćete saznati za neko neverstvo ili neiskrenost - u braku, u prijateljstvu, na poslu, u životu...

PAS: Iskreno prijateljstvo. Ako je pas u trku - sledi dobra vest; ako je na dnu šoljice - neko drag vam je u velikoj opasnosti. Dani pred vama doneće vam potvrde da ste zaslužili prijateljsku pažnju kojom ste okruženi

PAUK: Zašto pribegavate nepoštenim planovima i priželjkujete ostvarenje lake zarade? Otreznite se - neko lukavstvo vam nece uspeti. Posvetite se postenom zivotu, bez laži i intriga.

PAUN: Izuzetno povoljan simbol. Ako je paun raširenog repa - finansijska dobit; ako su tačkice oko njega - siguran materijalni dobitak; ako je prstenu blizini pauna - sreća i blagostanje u braku.

PECURKA: Ako je pri rubu šoljice - nagoveštaj neke promene u životu. Moguća promena sredine, selidba, dobitak; ako je pri dnu šoljice - uspecete se izvuci iz neke neprijatne situacije ili nevolje. Budite u narednom periodu oprezni.

PĆELA: Dobar predznak. Uspeh u svakom pogledu. Ako je pćela pri vrhu šoljice - vrlo brz uspeh ili finansijska dobit. Roj pćela - afirmacija i uspeh u javnom zivotu. Finansijska dobit, kao rezultat uspeha u poslu.

PRSTEN: Ako je pri vrhu šoljice - nova skladna veza, brak na pomolu; ako je u sredini - nestabilna bračna ili ljubavna veza; ako je blizu dna - rastanak; ako je na dnu šoljice - smrt drage osobe, bliskog prijatelja, druga...

PTICA: Ako je u letu - ovih ćete dana dobit dobre i radosne vesti; ako ptica stoji na grani - ceka vas uspešan put. Posebno je srećan znak ako ptice lete u velikom jatu.

PUMPA: Poseta nekog dragog prijatelja, koji će vam doneti radosne vesti. Moguće uživanje u plodovima rada u prošlosti. Afirmacija na licnom planu.

PUŠKA: Ako je puška pri vrhu šoljice - život vam je ugrožen. Posebno je nepovoljan znak, ako je puška na dnu šoljice. Vrlo ste ugroženi. Morali biste potražiti zaštitu od onih kojima verujete.

PERO: Potpuno ste dezorijentisani. Vas život prolazi kroz nepovoljan period pun nestabilnosti, zbunjenosti i rasejanost. Najbolje bi bilo da ne preduzimate nikakve značajnije poteze.

PETOUGAONIK: Ovo je dobar predznak. Označava mir i harmoniju. Dani koji su pred vama, predstavljaju period stabilnosti. Zbog toga bi bilo dobro da ih iskoristite na najbolji način

PISMO: Vest. Ako je nejasno - losa vest; ako je okruzeno tackicama - gubici u finansijama; ako je okruzeno zvezdom, ili vatrenim oruzjem, budite oprezni, mogli biste imati posla sa policijom.

PIŠTOLJ: Ne donosite nepromišljene odluke i ne kršte ljudske i zakonske norme. Moguće je s tim u vezi da imate problema, koji bi trajno uništili vas imidz i status u sredini u kojoj živite.

PROFIL: Predstoji vam novo korisno poznanstvo, koje bi moglo da igra značajnu ulogu u vašem životu. Ipak, budite oprezni i ne otvarajte odmah svoje srce. Moguće je i razočarenje.

PLANINE: Ako su planine jasne - predstoji velik uspeh, ako su blago zaobljene - finansijski dobitak. Dani pred vama su pogodni za nove projekte. Imacete financijskog uspeha.

RAČVASTA LINIJA: Dvoumite se oko donošenja nekih važnih odluka. Niste sigurni u svoju intuiciju. Konsultujte se u krugu porodice. Dobro procenite situaciju, ne budite brzopleti!

REPTIL: Okolnosti kroz koje prolazite ne idu vam na ruku. Budite oprezni i čuvajte se izdaje. Ogovaranje i zloba osoba koje vas okružuju, načini će vam nenadoknadivu štetu.

RIBA: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

SEKIRA: Ovo je veoma nepovoljan znak. Predstoje nerešive prepreke i teskoce. Da ne bi problemi i nevolje postale još veće, posvetite se saniranjem mogućih neuspeha. Ne započinjite ništa novo!

SIDRO: Ako je sidro pri vrhu - predstoji uspesno putovanje; ako je sidro na dnu – uspecete se izvuci iz poteskoca u koje ste upali; ako su oko sidra tackice - igrajte igre na srecu, finansijska dobit...

SLEPI MIŠ: Mogli biste imati neugodnosti i stvoriti nova neprijateljstva. Zbog toga izbegavajte ogovaranja i intrige. Posvetite se svojim poslovima i zadrzite svoje interesovanje na sopstvene i porodicne ciljeve.

SKELET, KOSTUR: Pred vama je dosta nepovoljan period, koji označava siromašenje i poboljevanja. Ne započinjite nove projekte, jer biste mogli doživeti potpuni neuspeh. Moguća bolest u porodici, čak i smrt.

SLON: Nema potrebe za žurbu. Očekuje vas napredovanje, postepen uspeh, siguran put... Ovo nije vreme za brzoplete planove i nevešte poteze. Korak po korak do konačnog uspeha.

SOVA: Loš predznak - najavljuje tugu, suze, nesrecu, smrt, zatvor, tesku bolest, dane neutešne žalosti. Ako je pri vrhu šoljice, možda da označava stanje u porodici - neverstvo i izdaju.

STAKLO: Okruženi ste poštenjem, čestitošću, iskrenošcu i poverenjem... Naredni dani bit će povoljni za ostvarivanje životnih želja i planova. Iskoristite dane koji su pred vama.

STO: Očekuje vas društveni uspeh ili uspeh u javnom životu. Pred vama su znacajni razgovori o poslu ili finansijama. Mogući izgledni planovi u ostvarivanju finansijskih projekata.

STOLICA: Sasvim dobar znak - napredak u poslu, braku, životu... Ako je stolica okružena tačkicama – predskazuje neku vecu finansijsku dobit. Dobitak na lutriji ili sportskoj prognozi.

STRELA: Nešto biste pod hitno morali preduzeti, jer su moguće loše vesti. Neuspeh u poslu ili ljubavi. Nepredviđen gubitak čiju ćete tragičnost tek sada saznati. Budite oprezni.

STUB: Budite oprezni - ne ponašajte se oholo i prepotentno. Ako se blagovremeno “spustite na zemlju”, predstoje uspesni dani. Ako i dalje budete oholi, drski i arogantni, doživećete fijasko na poslovnom planu.

SUNCE: Jedan od najboljih simbola. Predskazuje uspeh, zadovoljstvo, bračnu sreću, životni sklad, materijalnu dobit... Iskoristite naredne dane da ostvarite svoje potajne planove na emotivnom planu.

SVEĆA: Uspeh u učenju, u školi, na fakultetu, na usavršavanju ili studijskim putovanjima... Za one koji su zaposleni, ovaj simbol bi mogao da predskazuje njihovo napredovanje na radnom mestu, uspeh i iznimno priznanje.

ŠEŠIR: Pred vama je generalno uspešan period. Ako je šešir na dnu šoljice - obratite više pažnje svom bračnom ili sentimentalnom drugu. Možda počinje gubiti interes za vas, možda mu se neko počnje udvarati!

TESTERA: Neko pokušava da ugrozi vaše interese. Trenutak je da dobro razmislite i svu pažnju usredsredite na najvažnije poslove. Ako ne budete oprezni, šteta bi mogla da bude nenadoknadiva i nepovratna.

TORBA: Pozornost, preti vam otvorena opasnost - neko vas vreba i želi da vas finansijski uništi. Ako je torba zatvorena i na dnu šoljice – uspecete da se izvučete iz neke teške nevolje.

TROUGAO: Ako je okrenut prema rubu šoljice, to je dobar znak - očekuje vas uspeh u poslu; ako je vrh okrenut prema dnu šoljice - planovi vam se neće ostvariti. Pokušajte drugi put.

TELEFON: Zaboravnost može da vam donese mnoge neprijatnosti i nevolje. Zbog toga se koncentrisite na tekuce aktivnosti, obaveze i poslove. Iskoristite svoje veze za svoju promociju i afirmaciju. Sad je trenutak.

VAGA: Sudski proces. Ako je vaga u ravnom položaju - ne brinite, pravda će pobediti; ako preteže na jednu stranu – biće vam naneta neka nepravda ili šteta. Zbog toga ćete biti neraspoloženi.

VOĆE: Voće predstavlja dobar znak. Pogotovo ako je sezona tog voca. Vreme je za akcije i nove planove i projekte. Uspeh u svima aktivnostima. Blagostanje u porodici.

VIOLINA: U sredini u kojoj živite, postoje ljudi koji vas ne vole i ne daju vam da dođete do uspeha. Zavide vam i ne žele vaš uspeh, smetaju vam i kude vas, a pretvaraju se da vam žele dobro. Zbog toga - oprez!

ZVEZDA: Ako se u šoljici vidi zvezda sa više od šest ili manje od pet krakova - predstoje gubici i neuspeh u finansijama; ako se vidi grupa zvezda - očekuje vas neki neprijatni ili tužni događaj.

ŽABA: Laži, spletke, ogovaranje... Moguće neprilike na poslu ili neuspeh u realizacije nekog značajnog plana. Javnost o vama govori loše stvari, neko želi da vam napakosti.

ŽENA: Ovaj je simbol ima pozitivnu konotaciju. Označava sreću, napredak i zadovoljstvo. Ako se u šoljici vidi više žena, to označava - skandal, bruku, ogovaranje. Ako je žena na dnu šoljice - neka žena ce vas izvuci iz neke nevolje.

ZEC: Ovaj simbol upozorava da vam nije čista savest. Nesto vas pritiska. Imate nedoumice i strahove. Dobro razmislite o svojim potezima koje ste činili poslednjih meseci. Mozda ste prema nekome bili nepravedni i nekorektni.

ZMIJA: Loš predznak. Budite oprezni, zmija nagoveštava urotu protiv vas i vasih interesa. Opasan napad, otrovne intrige, nevolje iz kojih ćete se tesko izvuci. Moguća bolest u porodici, nesreća na poslu, zla kob...