Nagrada

Sinastrija - poređenje horoskopa


Ovaj uporedni pregled daje vam dosta informacija kako bi ste došli do odgovora na razna pitanja koja postavljate sebi u vezi vaše veze. Da saznate zašto je neko pored vas i šta vam je činiti u vezim s tim. Da uludo ne protraćite vaše dragoceno vreme. Ali i da poradite na stvarima koje su vredne vašeg truda na pravi način jer ćete čitajući ovaj uporedni horoskop lakše razumeti srž vaše veze i zašto se neke stvari odvijaju na baš određen način a ne onako kako bismo mi želeli.

U tom smislu, saznaćete čemu treba težiti u vezi, tj.da lakše uočimo šta možemo uistinu očekivati od našeg partnera ali i od samih sebe uviđajući i vlastiti uticaj i doprinos razvoju situacije na samokritičniji način. Ili će nam ova stranica pak pomoći da odagnamo iluzije i prestanemo se uzalud truditi oko nečega šta zapravo ne vredi truda.

Nadam se da ćete pažljivim analiziranjem shvatiti kakav je doprinos vaš a kakav vašeg partnera i da će vam to pomoći da stvari postavite na ispravan način, a ako ne ide...pa uvek možete da ukucate druge (tj.novog partnera) podatke, portal i na taj način rešite ako ništa drugo bar problem postojeće veze. Naravno ovo zadnje je bilo pomalo u šaljivom tonu i to preporučujem isključivo ako se jako mučite i nesretni ste u vezi ali ipak, vama je na volji ostavljeno da se odlučite ili ne odlučite za takav iskorak.

Mada svi znate da niko nikada ništa nije dobio nezasluženo. Nije dobio ako nešto nije dao. Upravo kako činimo i kako smo činili, danas beremo, plodove svog nekadašnjeg rada, ali i ulazimo u nove karmičke dugove, ovim što sada činimo.

Željana, 20.10.2010.