Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 5:14:01
- A SUNCE je: 417

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA STRELCA DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Vi ste vatreni vodja, putnik, intelektualac i pravednik. Vage celog života čekaju da se pojavite na "belom konju". Volite konje, sport, optimizam, oduševljenje...GENERALNO: (Vatra-Vatra)

Prilika vam je da iskušate svoje sposobnosti. Sada je period kada svojim ponašanjem treba da se poistovetite sa aktuelnim situacijama i potrebama drugih. Jer je prisutna velika tenzija koja proističe iz potrebe za delovanjem. Mora postojati tačno precizirani cilj i nikako srljati jer može da dođe do sukoba sa nesagledivim posledicama. Zato morate stalno misliti kako se uskladiti sa situacijom i drugima jer će doći do "eksplozije". A cilj koji zacrtate lako se sada dostiže tako da "pršti" sve okolo. Iskakanje saradnika od zacrtanog vodi ka enormnim izlivima besa. Pazite da u svojim naporima ne preterate i ne sagorite sebe i druge.LJUBAV: (Vatra-Vatra)

Sada uglavnom susrećete ljubavne partnere koji se nalaze na istoj "talasnoj dužini" s naglaskom na jako dobro međusobno slaganje na čulnom tj. telesnom nivou gde dobro razumete svoje emotivne želje i potrebe. Lako se međusobno usaglašavate u cilju ostvarenja zajedničkog zadovoljstva u ljubavnom odnosu tj. ljubavnoj vezi. Element vatra u vaš ljubavni život unosi: uzbuđenje, strast, vitalnost, pozitivnu energiju, što u ljubavi dovodi do "vatrometa" tj. do prave eksplozije osećanja, najžešće nežnih i strastvenih ali može doći i do pojačane potrebe za snažnijim dominiranjem u ljubavnoj vezi tj. do pojave neke vrste takmičarskog nadmetanja pa je moguće i učestalije javljanje raznih nesuglasica i nesporazuma usled moguće manje spremnosti ljubavnih partnera na kompromisna rešenja.OKOLNOSTI: (Promenljivi-Kardinalni)

Eh, samo su vas čekali! Vi ste stigli s idejama i akcija može da počne! Nemojte da se trudite da vi predvodite već vo?stvo prepustite partnerima. ako je sve dobro isplanirano, nema razloga da akcija ne uspe!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica