Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 18:50:54
- A SUNCE je: 72

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA STRELCA DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Ovo su dva najslobodnija znaka. Naglašen je intelekt i planiranje. Ali ko će da živi sa osobom koja stalno teži individualnosti i nezavisnosti? Samo neki interkontinentalni pilot ili kapetan broda, rodjeni u znaku Lava, Ovna, Blizanaca ili Vage!GENERALNO: (Vatra-Vazduh)

Period lepih prilika i mogućnosti za ispoljavanje. Lako možete naći partnere s kojima delite afinitet i jedno drugo dopunjujete, podstičete, ali postoji opasnost da jednistvo ne postane previše nepostojano zbog prevelikog entuzijazma. Postoji verovatnoća da izgube osećaj za stvarnost. Kombinacija radoznalosti i optimizma nema realan pristup životu. Pored toga, podsticaj ne ide od vas pa dolazi do problema osećaja svrhe onoga što se radi. To može i ukazati da jednostavno ne budete dovoljno aktivni. A najgore što može da vam se desi da planovi budu nerealni a vi prepuni želje za stvaranjem i eto razočarenja.LJUBAV: (Vatra-Vazduh)

Sada je naglašena je potreba za snažnijim isticanjem individualnosti ljubavnih partnera tako da neretko može doći do javljanja žešćih nesuglasica i neslaganja jer oba ljubavna partnera mogu biti jako tvrdoglava i nedovoljno spremna da saslušaju jedno drugo usled čega i može lako dolaziti do teže realizacije njihovih planova vezanih za budućnost ljubavnog odnosa što može dovesti do velike neizvesnosti. Ne očekujte da drugi popusti - od vas se očekuje da popustite kako bi se razlike uspešno premoste. Na ljubavnom planu postoji opasnost od pojave zasićenja. Verovatno nećete imati razumevanja za emotivne i fizičke potrebe drugih.OKOLNOSTI: (Promenljivi-Fiksni)

Vi bi da nešto promenite ili porušite, ali neko sve to dobro čuva. O?igledno vam predstoji susret s partnerom različitih interesa. Jako je teško da se uspostavi skladan odnos. Moražete puno da uložite da bi se usaglasili u funkcionalnu celinu. Sve zavisi od vaše visprenosti, ali i od sposobnosti onoga koji je zadužen da čuva.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica