Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 6:22:50
- A SUNCE je: 420

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA VAGU DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Vitez pravare i ubedljivosti! Ponekad impulsivnost ali najčešće ste u pravu! Imate estetski nivo i smisao za pravdu.GENERALNO: (Vazduh-Vatra)

Ulazite u vrtlog događaja. Razbuktavanje plamena aktivnosti želja pokrećete vi. Period lepih prilika i mogućnosti za ispoljavanje. Lako možete naći partnere koje podstičete, ali postoji opasnost da ne preterate i ne zanesete se i ništa ne postignete. Postoji verovatnoća da izgubite osećaj za stvarnost jer nema šta bi vas držalo za zemlju. Previše optimizma vodi u nerealnost. Ukoliko vam se pruži prilika za grupni rad, bilo bi dobro da unesete malo više logike u projekat i malo ohladite usijane glave i njihov entuzijazam partneru. Ipak biće ovde ipak i lepih provoda, pa i što ih više bude bilo, to više će biti udaljeno od zdravog razuma i pameti. Ne zatvarajte o?i pred mra?nim stvarima, ako se pojave - razočaraćete i sebe i druge.LJUBAV: (Vazduh-Vatra)

Sada je period kada treba realizovati planove, pa i na ljubavnom planu. Izbegnite previše obećanja i isticanje individualnosti jer to vodi do nesuglasica i neslaganja. Neće vas držati mesto, možda hiperaktivni, pa i nedovoljno spremni da saslušate partnera. Pokušajte da razumete partnera i njegove zamisli, ali odluku donesite vi jer on verovatno srlja - pa zato ste vi tu da mu ukažete nato. Od vas se očekuje da pravim potezima olakšate komunikaciju i realizaciju planova za budućnost vašeg ljubavnog odnosa, inače može doći do velike neizvesnosti. A za zahlađenje odnosa ne krivite druge, osim ukoliko su ostali relevantni aspekti za ljubav nepovoljni.OKOLNOSTI: (Kardinalni-Kardinalni)

Period sa preobiljem inicijative, dovoljno poriva na akciju, ali ćete morati pre no što išta počnete da se dobro dogovorite, dobro isplanirate i usaglasite u pogledu postavljenih ciljeva jer za uspeh je idealna prilika za brzu i efikasnu akciju. Ako ste u rivalstvu, ovde će sve da "pršti". Koliko je dobra kombinacija, toliko i govori da svako nepoštovanje i nerazumevanje proizvodi svadje očas! Ništa ne smete da forsirate na silu jer se gubi i može proisteći velika šteta.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica