Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 18:15:10
- A SUNCE je: 71

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA DEVICU DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Imate relaciju sa nebom, mnogo predosećate a ne pokazujete. Medju ljudima bi bili dobar alhemičar i farmaceut. Humani ste ali previše se oslanjate na racio.GENERALNO: (Zemlja-Vazduh)

Ovo je vrlo neproduktivan period zbog vrlo neharmoničnih kombinacija i aspekata, koja govori o sudaru prakse i teorije, jer je sada prisutna razapetost između apstraktnog i praktičnog. Ne cenite teorije i ispade mašte već samo konkretno i metodičnost jer želite da radite i stvorite nešto čvrsto. U pozitivnom smislu, ovaj period je samo za konkretna dostignuća. Ipak bi trebali da malo više unesete duhovnosti i da se opustite, jer "nije sve u poslu". Nema sada dovoljno spontanosti i entuzijazma pa je pitanje koliko ćete postići.LJUBAV: (Zemlja-Vazduh)

Period je kada može doći do krupnijih neslaganja usled mogućeg postojanja izvesnih razlika u načinu vešeg poimanja ljubavi i života uopšte u odnosu na druge. Lako će sada doći do problematičnih ljubavnih veza usled nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću. Vaše potrebe se sada bitno razlikuju od potreba onih koje susrećete na ljubavnom planu. Za dublju emotivnu povezanost potrebno je dublje međusobno razumevanje!OKOLNOSTI: (Promenljivi-Fiksni)

Vi bi da nešto promenite ili porušite, ali neko sve to dobro čuva. O?igledno vam predstoji susret s partnerom različitih interesa. Jako je teško da se uspostavi skladan odnos. Moražete puno da uložite da bi se usaglasili u funkcionalnu celinu. Sve zavisi od vaše visprenosti, ali i od sposobnosti onoga koji je zadužen da čuva.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica