Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 4:44:52
- A SUNCE je: 416

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA DEVICU DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Izgledate hrabro, a skromnost krijete. Kritikujete a služite? Pričuvajte srce i ne borite se protiv samoga sebe!GENERALNO: (Zemlja-Vatra)

Dosta dobra prilika koja podstiče snagu. Treba da se okrenete velikim ciljevima jer je moguće ostvarenje opipljivih rezultata. Zato sada ne dozvolite sebi da budete prosečni. Ako treba, krenite ni iz čega, i možete primereno završiti, ali morate imati realno utemeljenje i dobar plan jer je prilika u kojoj se baš najbolje ne snalazite. Moguće je odustajanje zbog odsustva smelosti i samopouzdanja. A možda sumnjate pa vam razum kaže da je situacija previše opasna i neizvesna. Ako nemate samopouzdanja i ideje, ako ne možete da sagledate isplativost, onda i ne počinjite. Smetaće vaša sporost. Ali nešto lako može da vas razbesni.LJUBAV: (Zemlja-Vatra)

Moguć je vrlo dinamičan i uzbudljiv ljubavni život u kome se sa ljubavnim partnerima lako dopunjujete i vršite pozitivan uticaj jedno na drugoga. čulnost je naglašena, pa je ispoljavanje osećanja i potreba snažnije. U ovom periodu bićete ipak racionalni i stabilni. Lako ćete koristiti povoljne okolnosti i uspećete da se dobro usaglasite sa partnerima i da dostignete zadovoljavajući sklad u ljubavi. Međutim, povremeno može doći i do krupnijih neslaganja jer lako može doći do potiskivanja vaših osećanja i da budete pomalo emotivno hladniji od partnera što dovodi do narušavanja međusobnog razumevanja i do neusklađenosti zajedničkih želja i potreba. Obratite pažnju na ovo.OKOLNOSTI: (Promenljivi-Kardinalni)

Eh, samo su vas čekali! Vi ste stigli s idejama i akcija može da počne! Nemojte da se trudite da vi predvodite već vo?stvo prepustite partnerima. ako je sve dobro isplanirano, nema razloga da akcija ne uspe!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica