Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 19:00:47
- A SUNCE je: 73

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA LAVA DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Krasi vas diplomatija. Hrabri ste, postojani, nezavisni, često svojeglavi a uvek sa stilom. Individualac.GENERALNO: (Vatra-Vazduh)

Period lepih prilika i mogućnosti za ispoljavanje. Lako možete naći partnere s kojima delite afinitet i jedno drugo dopunjujete, podstičete, ali postoji opasnost da jednistvo ne postane previše nepostojano zbog prevelikog entuzijazma. Postoji verovatnoća da izgube osećaj za stvarnost. Kombinacija radoznalosti i optimizma nema realan pristup životu. Pored toga, podsticaj ne ide od vas pa dolazi do problema osećaja svrhe onoga što se radi. To može i ukazati da jednostavno ne budete dovoljno aktivni. A najgore što može da vam se desi da planovi budu nerealni a vi prepuni želje za stvaranjem i eto razočarenja.LJUBAV: (Vatra-Vazduh)

Sada je naglašena je potreba za snažnijim isticanjem individualnosti ljubavnih partnera tako da neretko može doći do javljanja žešćih nesuglasica i neslaganja jer oba ljubavna partnera mogu biti jako tvrdoglava i nedovoljno spremna da saslušaju jedno drugo usled čega i može lako dolaziti do teže realizacije njihovih planova vezanih za budućnost ljubavnog odnosa što može dovesti do velike neizvesnosti. Ne očekujte da drugi popusti - od vas se očekuje da popustite kako bi se razlike uspešno premoste. Na ljubavnom planu postoji opasnost od pojave zasićenja. Verovatno nećete imati razumevanja za emotivne i fizičke potrebe drugih.OKOLNOSTI: (Fiksni-Fiksni)

Period je kada ćete se protiviti svakoj promeni stanja. Jako je dobar period da nađete nekog i zadržite ga ako vredi jer to sada možete proveriti. Sada se rađaju dugotrajne i produktivne veze, naravno, kao i svuda - kada su prisutni elementi harmonije i usklađenosti. Partnerstvo koje će biti na iskušenju u promenljivim okolnostima i situacijama. Ali nije loše ni biti sam ukoliko možete da se suprotstavite. Pazite sada vam nedostaje stepen popustljivosti i volja za ustupcima, pa će biti jako loše ukoliko pokušate da dominirate drugima. Zato morate paziti da ne dođete u konflikt s drugima jer teško da će sada neko popustiti.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica