Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 5:23:04
- A SUNCE je: 418

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA LAVA DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

'Narcis' je pravi nadimak za Vas a 'princ' omiljeno zanimanje. Iza toga stoje realni kvaliteti. Znate sta hoćete i kako to da postignete. Ipak ne prenagljujte sa akcijama i pompom.GENERALNO: (Vatra-Vatra)

Prilika vam je da iskušate svoje sposobnosti. Sada je period kada svojim ponašanjem treba da se poistovetite sa aktuelnim situacijama i potrebama drugih. Jer je prisutna velika tenzija koja proističe iz potrebe za delovanjem. Mora postojati tačno precizirani cilj i nikako srljati jer može da dođe do sukoba sa nesagledivim posledicama. Zato morate stalno misliti kako se uskladiti sa situacijom i drugima jer će doći do "eksplozije". A cilj koji zacrtate lako se sada dostiže tako da "pršti" sve okolo. Iskakanje saradnika od zacrtanog vodi ka enormnim izlivima besa. Pazite da u svojim naporima ne preterate i ne sagorite sebe i druge.LJUBAV: (Vatra-Vatra)

Sada uglavnom susrećete ljubavne partnere koji se nalaze na istoj "talasnoj dužini" s naglaskom na jako dobro međusobno slaganje na čulnom tj. telesnom nivou gde dobro razumete svoje emotivne želje i potrebe. Lako se međusobno usaglašavate u cilju ostvarenja zajedničkog zadovoljstva u ljubavnom odnosu tj. ljubavnoj vezi. Element vatra u vaš ljubavni život unosi: uzbuđenje, strast, vitalnost, pozitivnu energiju, što u ljubavi dovodi do "vatrometa" tj. do prave eksplozije osećanja, najžešće nežnih i strastvenih ali može doći i do pojačane potrebe za snažnijim dominiranjem u ljubavnoj vezi tj. do pojave neke vrste takmičarskog nadmetanja pa je moguće i učestalije javljanje raznih nesuglasica i nesporazuma usled moguće manje spremnosti ljubavnih partnera na kompromisna rešenja.OKOLNOSTI: (Fiksni-Kardinalni)

Zabrinuti ste za očuvanje stečenog, posesivni, nefleksibilni. Teško je u ovom periodu sačuvati stečeno jer će vam se zahtevati akcija ili ulaganje koje vam baš neće biti po volji. Prilagođavanje vam sledi jer ste tvrdi" i nepokretni. Zato da bi bili uspešni morate naći način da izbegnete sukobe. U biznisu se očekuje da vi obezbedite materijalnu osnovu. A da bi uspeli, ne smete biti lenji, nepreduzimljivi. Nije vam baš u prirodi, ali šta se tu može - život traži to od vas!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica