Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 19:39:44
- A SUNCE je: 74

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA RAKA DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Može Vam se dogoditi da postanete sluga sopstvene mašte i načela humanosti. Mekši ste nego što se prikazujete. Ali i pomalo rastrzani. Period nepoštenjaGENERALNO: (Voda-Vazduh)

Osećate se kao da ste zalutali u neko vreme ili društvo u kojem se teško snalazite, pa vas još i ismejavaju. Nerazumevanje i nesklad na svakom koraku. Idealista ima sklonost da prihvati ljude kakvi jesu i nema kritički pristup, strašljivi ste, pa čak i fobični, neracionalni. Podsvesni iskustveni osećaj iz prošlosti vas vodi, a okruženje bi da to sve menja jer je moćnije i razmišlja. A vi brinete, plašite se i ne živite za ovaj trenutak jer je samo to realno. Delujete okruženju kao glupan. Imate dosta dobrih saveta, ali ideje ne plasirajte jer ćete biti ismejani. Treba da shvatite da sve to što ?inite bez logike vodi u ludilo.LJUBAV: (Voda-Vazduh)

Period je kada se ulazi u turbulentne i nestabilne ljubavne veze. Verovatno imate velikih očekivanja ali period i okolnosti neće da vam priušti dublje povezivanje. A te okolnosti su ljudi koji vam ne mogu pružiti ono što je vama poznato i lako kao abeceda - njima nije. Stoga ne očekujte puno jer su vam tada razočarenja neminovna. Seks je moguć ali dublje vezivanje nikako.OKOLNOSTI: (Kardinalni-Fiksni)

Period je kada ne treba mnogo razmišljati već delovati, u kome se ukazuje na veliku potrebu da se prilagođavate iako ste željni za dokazivanjem i akcijom, ali okolnosti su "tvrde" i nepokretne. Zato da bi bili uspešni morate naći način da izbegnete sukobe. Forsirajte inicijativu, a drugi neka obezbeđuje materijalnu osnovu i zahtevajte veću fleksibilnost. A vi, klonite se prenagljenosti i bezobzirnosti.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica