Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 07-12-2023. god. - TEKUĆE VREME: 21:35:11
- A SUNCE je: 1530

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 50 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA RAKA DOK JE SUNCE U STRELCUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Neko nasleđe je sasvim izvesno, odnosno nešto izdaleka. Tragate za zagonetnim temama. Razapeti ste između bliskog i dalekog. Koliko Vam znači porodica isto toliko i sloboda vam znači, a to je teško pomiriti u jednom. Period trzavica.GENERALNO: (Voda-Vatra)

Period u kome ste je dosta opasan za vas. Prepun je nesklada i tenzija, jer okruženje je vrlo različito. Tada dolazi do emocija snažnog intenziteta, ali totalne suprotnosti. Prilike i okruženje je navalentno a vi povredljivi i ne razumete kako neko može biti toliko krenut sebi. Nema ničega zajedničkog, osim zlostavljača i zlostavljanog. Teško je nešto zajedničko postići. Nema ovde razuma i logike. Sve se očas pretvori u haos. Teško je ovde predvideti reakcije. Od vas se traži malo više aktivnosti i razuma, što će biti jako teško. Preosetljivi ste sada, ranjiviji i pre skloniji da strpljivo čekate da se stvari same od sebe nekako vremenom reše nego da preduzmete neke krupnije ili rizičnije korake.LJUBAV: (Voda-Vatra)

Vi kao da ste zalutali u osinje gnezdo - oseća?ete se vrlo nesigurno. Želja za ostvarenjem stabilnosti u ljubavnoj vezi je teško ostvariva. Pre bi mogli da govorimo o disharmoniji u ljubavnom odnosu iz razloga što je okruženje dominantnije, smelije i spremnije na preduzimanje novih akcija. Budite sretni da zadržite postojeće stanje na ljubavnom planu jer se može drasti?no pogoršati. Nema ovde pažnje koju vi očekujete od partnera. Sex je moguć, ali trajna veza nikako.OKOLNOSTI: (Kardinalni-Promenljivi)

Period je u kome možete dobro funkcionisati ako ste prilagodljivi, pa će biti puno akcija, ideja - sve za akciju, sve za promene. Ali pazite: nedostaje nešto što će vas spustiti na zemlju. "Ko visoko leti ... to već znate”. Pružiće vam se šprilika a vi vidite da to ne bude nešto sebično i koristoljubivo. Treba ovo zajednički odraditi.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica