Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 6:30:30
- A SUNCE je: 420

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Oštar a uslužan, koristan. Sada kao nastavnik fiskulture u osnovnoj skoli bio bi pravi izbor! Fudbal i novosti iz okruženja Vas takodje zaokupljaju. Neka druženja bi mogla da prerasti u ljubav. Teško da ćete mirovati.GENERALNO: (Vazduh-Vatra)

Ulazite u vrtlog događaja. Razbuktavanje plamena aktivnosti želja pokrećete vi. Period lepih prilika i mogućnosti za ispoljavanje. Lako možete naći partnere koje podstičete, ali postoji opasnost da ne preterate i ne zanesete se i ništa ne postignete. Postoji verovatnoća da izgubite osećaj za stvarnost jer nema šta bi vas držalo za zemlju. Previše optimizma vodi u nerealnost. Ukoliko vam se pruži prilika za grupni rad, bilo bi dobro da unesete malo više logike u projekat i malo ohladite usijane glave i njihov entuzijazam partneru. Ipak biće ovde ipak i lepih provoda, pa i što ih više bude bilo, to više će biti udaljeno od zdravog razuma i pameti. Ne zatvarajte o?i pred mra?nim stvarima, ako se pojave - razočaraćete i sebe i druge.LJUBAV: (Vazduh-Vatra)

Sada je period kada treba realizovati planove, pa i na ljubavnom planu. Izbegnite previše obećanja i isticanje individualnosti jer to vodi do nesuglasica i neslaganja. Neće vas držati mesto, možda hiperaktivni, pa i nedovoljno spremni da saslušate partnera. Pokušajte da razumete partnera i njegove zamisli, ali odluku donesite vi jer on verovatno srlja - pa zato ste vi tu da mu ukažete nato. Od vas se očekuje da pravim potezima olakšate komunikaciju i realizaciju planova za budućnost vašeg ljubavnog odnosa, inače može doći do velike neizvesnosti. A za zahlađenje odnosa ne krivite druge, osim ukoliko su ostali relevantni aspekti za ljubav nepovoljni.OKOLNOSTI: (Promenljivi-Kardinalni)

Eh, samo su vas čekali! Vi ste stigli s idejama i akcija može da počne! Nemojte da se trudite da vi predvodite već vo?stvo prepustite partnerima. ako je sve dobro isplanirano, nema razloga da akcija ne uspe!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica