Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 20:17:31
- A SUNCE je: 76

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Sangvinik koji izgleda lakomisleno, ali nije. Volite zabavu sada, teatar, pa i da budete na sceni, ali zivot sa mnogo veza i boemskog života na kraju može da ispostavi racun u vidu oštećenih nerava? A sve to uvlačite sami sebe, jer mislite da je sreća večna.GENERALNO: (Vazduh-Vazduh)

Sada neće biti prepreka u komunikaciji i za širenje svojih ideja. Period je intelektualnog pristupa rešenjima, ali pazite da vam se ne desi da više pričate o "tome" nego što ćete pristupiti realizaciji. Prisutna je opasnost od upetljavanja u apstraktna pitanja i teoretske postavke, pa vam se može desiti da propustite ipak dosta vremena koje ste mogli pametnije da iskoristite, koje su vam često bile na dohvat ruke. Ne zamajavajte se sada sa stvarima koje nemaju nekog naročitog smisla i "ne letite previsoko".LJUBAV: (Vazduh-Vazduh)

U ovom astrološkom periodu naglasak je na komunikaciji koja može biti ili izuzetno dobra i u značajnoj meri unapredjivati kvalitet vašeg ljubavnog odnosa. Ili može biti nejasna, promenljivija ili nedovoljno otvorena, pa može usled toga lakše dolaziti do mnogih tenzija u ljubavi. Ako ste sami, teoretski, sada ćete se u ljubavi lakše vezati jedno za drugo, jer nemate predrasuda, uživate u čulnim zadovoljstvima. Ali ne valja što se lako povlačite kada naiđete na ozbiljnije ljubavne probleme. Kod prisustva nepovoljnih aspekata ljubavne veze mogu biti i vrlo stresne i tenzične sa izrazito promenljivom ili lošom međusobnom komunikacijom. Kada su u pitanju harmonični aspekti, naglašena je kompatibilnost na intelektualnom nivou, pa ćete s ljubavnim partnerom voleti da zajedno uživate u intelektualnim izazovima i podsticajima. Ako i ima problema, uz malo duhovitosti lakše ćete uspeti da se dogovorite oko zajedničkih planova za budućnost. Ali pazite, u ovom periodu nema velike dubine emocija jer ste sada vrlo racionalni!OKOLNOSTI: (Promenljivi-Fiksni)

Vi bi da nešto promenite ili porušite, ali neko sve to dobro čuva. O?igledno vam predstoji susret s partnerom različitih interesa. Jako je teško da se uspostavi skladan odnos. Moražete puno da uložite da bi se usaglasili u funkcionalnu celinu. Sve zavisi od vaše visprenosti, ali i od sposobnosti onoga koji je zadužen da čuva.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica