Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 18:29:25
- A SUNCE je: 71

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA BIKA DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Kad nije u pitanju Vaš novac zalažete se da se što više podeli. Ne odstupate od izgrađenih principa - i uvek važi da je vaše samo vaše. Sada ste previše zadrti što pridonosi nepopularnosti. Svesni ste svojih talenata, ali latentne volje. Sporna je realizacija.GENERALNO: (Zemlja-Vazduh)

Ovo je vrlo neproduktivan period zbog vrlo neharmoničnih kombinacija i aspekata, koja govori o sudaru prakse i teorije, jer je sada prisutna razapetost između apstraktnog i praktičnog. Ne cenite teorije i ispade mašte već samo konkretno i metodičnost jer želite da radite i stvorite nešto čvrsto. U pozitivnom smislu, ovaj period je samo za konkretna dostignuća. Ipak bi trebali da malo više unesete duhovnosti i da se opustite, jer "nije sve u poslu". Nema sada dovoljno spontanosti i entuzijazma pa je pitanje koliko ćete postići.LJUBAV: (Zemlja-Vazduh)

Period je kada može doći do krupnijih neslaganja usled mogućeg postojanja izvesnih razlika u načinu vešeg poimanja ljubavi i života uopšte u odnosu na druge. Lako će sada doći do problematičnih ljubavnih veza usled nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću. Vaše potrebe se sada bitno razlikuju od potreba onih koje susrećete na ljubavnom planu. Za dublju emotivnu povezanost potrebno je dublje međusobno razumevanje!OKOLNOSTI: (Fiksni-Fiksni)

Period je kada ćete se protiviti svakoj promeni stanja. Jako je dobar period da nađete nekog i zadržite ga ako vredi jer to sada možete proveriti. Sada se rađaju dugotrajne i produktivne veze, naravno, kao i svuda - kada su prisutni elementi harmonije i usklađenosti. Partnerstvo koje će biti na iskušenju u promenljivim okolnostima i situacijama. Ali nije loše ni biti sam ukoliko možete da se suprotstavite. Pazite sada vam nedostaje stepen popustljivosti i volja za ustupcima, pa će biti jako loše ukoliko pokušate da dominirate drugima. Zato morate paziti da ne dođete u konflikt s drugima jer teško da će sada neko popustiti.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica