Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 5:26:56
- A SUNCE je: 418

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA RIBE DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Vodja koji iz senke vuče konce. Nekad izrežirate haos. Iracionalna predstava o ocu ili odrastanje bez njega. Manastrirska tišina Vam pomaže da 'napunite baterije'. Borba sa sobom, nekad i problemi psihe. Neće biti lako sada.GENERALNO: (Voda-Vatra)

Period u kome ste je dosta opasan za vas. Prepun je nesklada i tenzija, jer okruženje je vrlo različito. Tada dolazi do emocija snažnog intenziteta, ali totalne suprotnosti. Prilike i okruženje je navalentno a vi povredljivi i ne razumete kako neko može biti toliko krenut sebi. Nema ničega zajedničkog, osim zlostavljača i zlostavljanog. Teško je nešto zajedničko postići. Nema ovde razuma i logike. Sve se očas pretvori u haos. Teško je ovde predvideti reakcije. Od vas se traži malo više aktivnosti i razuma, što će biti jako teško. Preosetljivi ste sada, ranjiviji i pre skloniji da strpljivo čekate da se stvari same od sebe nekako vremenom reše nego da preduzmete neke krupnije ili rizičnije korake.LJUBAV: (Voda-Vatra)

Vi kao da ste zalutali u osinje gnezdo - oseća?ete se vrlo nesigurno. Želja za ostvarenjem stabilnosti u ljubavnoj vezi je teško ostvariva. Pre bi mogli da govorimo o disharmoniji u ljubavnom odnosu iz razloga što je okruženje dominantnije, smelije i spremnije na preduzimanje novih akcija. Budite sretni da zadržite postojeće stanje na ljubavnom planu jer se može drasti?no pogoršati. Nema ovde pažnje koju vi očekujete od partnera. Sex je moguć, ali trajna veza nikako.OKOLNOSTI: (Promenljivi-Kardinalni)

Eh, samo su vas čekali! Vi ste stigli s idejama i akcija može da počne! Nemojte da se trudite da vi predvodite već vo?stvo prepustite partnerima. ako je sve dobro isplanirano, nema razloga da akcija ne uspe!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica