Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 19:06:31
- A SUNCE je: 73

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA RIBE DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Gostoljubivi ste i neobični. Volite neuobičajeno, ali Vas to ne sme zavarati. Humani ste i puni iznenađenja. Umete s' novcem, ali sa partnerom?GENERALNO: (Voda-Vazduh)

Osećate se kao da ste zalutali u neko vreme ili društvo u kojem se teško snalazite, pa vas još i ismejavaju. Nerazumevanje i nesklad na svakom koraku. Idealista ima sklonost da prihvati ljude kakvi jesu i nema kritički pristup, strašljivi ste, pa čak i fobični, neracionalni. Podsvesni iskustveni osećaj iz prošlosti vas vodi, a okruženje bi da to sve menja jer je moćnije i razmišlja. A vi brinete, plašite se i ne živite za ovaj trenutak jer je samo to realno. Delujete okruženju kao glupan. Imate dosta dobrih saveta, ali ideje ne plasirajte jer ćete biti ismejani. Treba da shvatite da sve to što ?inite bez logike vodi u ludilo.LJUBAV: (Voda-Vazduh)

Period je kada se ulazi u turbulentne i nestabilne ljubavne veze. Verovatno imate velikih očekivanja ali period i okolnosti neće da vam priušti dublje povezivanje. A te okolnosti su ljudi koji vam ne mogu pružiti ono što je vama poznato i lako kao abeceda - njima nije. Stoga ne očekujte puno jer su vam tada razočarenja neminovna. Seks je moguć ali dublje vezivanje nikako.OKOLNOSTI: (Promenljivi-Fiksni)

Vi bi da nešto promenite ili porušite, ali neko sve to dobro čuva. O?igledno vam predstoji susret s partnerom različitih interesa. Jako je teško da se uspostavi skladan odnos. Moražete puno da uložite da bi se usaglasili u funkcionalnu celinu. Sve zavisi od vaše visprenosti, ali i od sposobnosti onoga koji je zadužen da čuva.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica