Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 19:45:52
- A SUNCE je: 75

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA VODOLIJU DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Humani ste ali ste osobenjak, hirovitog karaktera, avangardni, uporni, obrazovani i neprilagodljivi. Naglašena je nezavisnost duha i tela, a prija Vam i vlast.GENERALNO: (Vazduh-Vazduh)

Sada neće biti prepreka u komunikaciji i za širenje svojih ideja. Period je intelektualnog pristupa rešenjima, ali pazite da vam se ne desi da više pričate o "tome" nego što ćete pristupiti realizaciji. Prisutna je opasnost od upetljavanja u apstraktna pitanja i teoretske postavke, pa vam se može desiti da propustite ipak dosta vremena koje ste mogli pametnije da iskoristite, koje su vam često bile na dohvat ruke. Ne zamajavajte se sada sa stvarima koje nemaju nekog naročitog smisla i "ne letite previsoko".LJUBAV: (Vazduh-Vazduh)

U ovom astrološkom periodu naglasak je na komunikaciji koja može biti ili izuzetno dobra i u značajnoj meri unapredjivati kvalitet vašeg ljubavnog odnosa. Ili može biti nejasna, promenljivija ili nedovoljno otvorena, pa može usled toga lakše dolaziti do mnogih tenzija u ljubavi. Ako ste sami, teoretski, sada ćete se u ljubavi lakše vezati jedno za drugo, jer nemate predrasuda, uživate u čulnim zadovoljstvima. Ali ne valja što se lako povlačite kada naiđete na ozbiljnije ljubavne probleme. Kod prisustva nepovoljnih aspekata ljubavne veze mogu biti i vrlo stresne i tenzične sa izrazito promenljivom ili lošom međusobnom komunikacijom. Kada su u pitanju harmonični aspekti, naglašena je kompatibilnost na intelektualnom nivou, pa ćete s ljubavnim partnerom voleti da zajedno uživate u intelektualnim izazovima i podsticajima. Ako i ima problema, uz malo duhovitosti lakše ćete uspeti da se dogovorite oko zajedničkih planova za budućnost. Ali pazite, u ovom periodu nema velike dubine emocija jer ste sada vrlo racionalni!OKOLNOSTI: (Fiksni-Fiksni)

Period je kada ćete se protiviti svakoj promeni stanja. Jako je dobar period da nađete nekog i zadržite ga ako vredi jer to sada možete proveriti. Sada se rađaju dugotrajne i produktivne veze, naravno, kao i svuda - kada su prisutni elementi harmonije i usklađenosti. Partnerstvo koje će biti na iskušenju u promenljivim okolnostima i situacijama. Ali nije loše ni biti sam ukoliko možete da se suprotstavite. Pazite sada vam nedostaje stepen popustljivosti i volja za ustupcima, pa će biti jako loše ukoliko pokušate da dominirate drugima. Zato morate paziti da ne dođete u konflikt s drugima jer teško da će sada neko popustiti.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica