Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 25-03-2023. god. - TEKUĆE VREME: 6:04:02
- A SUNCE je: 419

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 86 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA VODOLIJU DOK JE SUNCE U OVNUKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Vi ste Bogom dani za velike planove i poslove, za predsednika, astrologa, za vojnog pilota ili konstruktora, i sve to uz moćne prijatelje. Sami sebe podstičete, ponekad Vas poguraju Jarci, a Vage i Lavovi Vas ludo vole. Šta je tu loše – pa biće posla, a dokolice ne.GENERALNO: (Vazduh-Vatra)

Ulazite u vrtlog događaja. Razbuktavanje plamena aktivnosti želja pokrećete vi. Period lepih prilika i mogućnosti za ispoljavanje. Lako možete naći partnere koje podstičete, ali postoji opasnost da ne preterate i ne zanesete se i ništa ne postignete. Postoji verovatnoća da izgubite osećaj za stvarnost jer nema šta bi vas držalo za zemlju. Previše optimizma vodi u nerealnost. Ukoliko vam se pruži prilika za grupni rad, bilo bi dobro da unesete malo više logike u projekat i malo ohladite usijane glave i njihov entuzijazam partneru. Ipak biće ovde ipak i lepih provoda, pa i što ih više bude bilo, to više će biti udaljeno od zdravog razuma i pameti. Ne zatvarajte o?i pred mra?nim stvarima, ako se pojave - razočaraćete i sebe i druge.LJUBAV: (Vazduh-Vatra)

Sada je period kada treba realizovati planove, pa i na ljubavnom planu. Izbegnite previše obećanja i isticanje individualnosti jer to vodi do nesuglasica i neslaganja. Neće vas držati mesto, možda hiperaktivni, pa i nedovoljno spremni da saslušate partnera. Pokušajte da razumete partnera i njegove zamisli, ali odluku donesite vi jer on verovatno srlja - pa zato ste vi tu da mu ukažete nato. Od vas se očekuje da pravim potezima olakšate komunikaciju i realizaciju planova za budućnost vašeg ljubavnog odnosa, inače može doći do velike neizvesnosti. A za zahlađenje odnosa ne krivite druge, osim ukoliko su ostali relevantni aspekti za ljubav nepovoljni.OKOLNOSTI: (Fiksni-Kardinalni)

Zabrinuti ste za očuvanje stečenog, posesivni, nefleksibilni. Teško je u ovom periodu sačuvati stečeno jer će vam se zahtevati akcija ili ulaganje koje vam baš neće biti po volji. Prilagođavanje vam sledi jer ste tvrdi" i nepokretni. Zato da bi bili uspešni morate naći način da izbegnete sukobe. U biznisu se očekuje da vi obezbedite materijalnu osnovu. A da bi uspeli, ne smete biti lenji, nepreduzimljivi. Nije vam baš u prirodi, ali šta se tu može - život traži to od vas!

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica