Share to FB


Periodični horoskop za vaš znak

DANAŠNJI DATUM: 26-01-2021. god. - TEKUĆE VREME: 19:11:59
- A SUNCE je: 73

Sunčev periodični horoskop je vrsta mesečnog horoskopa koji se zasniva na tumaćenju položaja Vašeg natalnog Sunca u trenutno aktuelnom Znaku - po principu: položaj planete u znaku i komparacije elemenata i kvaliteta dotičnih znakova.

Evo rezultata sadašnjih uticaja na vas:

Snaga uticaja spoljnih okolnosti na nas danas iznosi: 76 %

                              


MESEČNI HOROSKOP ZA OVNA DOK JE SUNCE U VODOLIJIKAKVI STE, TO VAM SE I DEŠAVA: (Natalni znak - Tranzitni znak)

Želite da radite što vam je volja, ali baš sve ne ide tako. Ipak mnogi su vam sada naklonjeni, a novinarstvo-mediji bi Vam odgovarali kao posao. U tom duhu neka vest stiže ili je vi obelodanjujete - sada ništa ne krijete. Otvoreni ste, naznačenog entuzijazma, ali vas taj nagon može sada koštati jer ćete uraditi ili reći što vam jena umu "pa kud puklo da pukne"! Ovnovska posla (a posle se žali...). Sada morate gajiti dobar osećaj za akciju. Ne prenagljujte.GENERALNO: (Vatra-Vazduh)

Period lepih prilika i mogućnosti za ispoljavanje. Lako možete naći partnere s kojima delite afinitet i jedno drugo dopunjujete, podstičete, ali postoji opasnost da jednistvo ne postane previše nepostojano zbog prevelikog entuzijazma. Postoji verovatnoća da izgube osećaj za stvarnost. Kombinacija radoznalosti i optimizma nema realan pristup životu. Pored toga, podsticaj ne ide od vas pa dolazi do problema osećaja svrhe onoga što se radi. To može i ukazati da jednostavno ne budete dovoljno aktivni. A najgore što može da vam se desi da planovi budu nerealni a vi prepuni želje za stvaranjem i eto razočarenja.LJUBAV: (Vatra-Vazduh)

Sada je naglašena je potreba za snažnijim isticanjem individualnosti ljubavnih partnera tako da neretko može doći do javljanja žešćih nesuglasica i neslaganja jer oba ljubavna partnera mogu biti jako tvrdoglava i nedovoljno spremna da saslušaju jedno drugo usled čega i može lako dolaziti do teže realizacije njihovih planova vezanih za budućnost ljubavnog odnosa što može dovesti do velike neizvesnosti. Ne očekujte da drugi popusti - od vas se očekuje da popustite kako bi se razlike uspešno premoste. Na ljubavnom planu postoji opasnost od pojave zasićenja. Verovatno nećete imati razumevanja za emotivne i fizičke potrebe drugih.OKOLNOSTI: (Kardinalni-Fiksni)

Period je kada ne treba mnogo razmišljati već delovati, u kome se ukazuje na veliku potrebu da se prilagođavate iako ste željni za dokazivanjem i akcijom, ali okolnosti su "tvrde" i nepokretne. Zato da bi bili uspešni morate naći način da izbegnete sukobe. Forsirajte inicijativu, a drugi neka obezbeđuje materijalnu osnovu i zahtevajte veću fleksibilnost. A vi, klonite se prenagljenosti i bezobzirnosti.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica