mesecina

Tranzitni Mesec je u Ovnu

Svoje planove i aktivnosti možemo prilagoditi u skladu sa kretanjem Meseca kroz zodijačke znake, ali to su prvenstveno samo smernice, jer bi bilo preterano da svoje aktivnosti usaglašavamo samo na osnovu položaja Meseca. Mesec prolazi kroz znak Ovna pa eto nam želje za radom, dokazivanjem, avanturom i akcijom u svakom smislu te reči. Više pozitivne i osvajačke energije i duha ćemo skoro svi osećati. Bićemo više spremni na diskusiju, a pogotovo kritiku, pa ćemo hrabro i bez dlake na jeziku iznositi svoj stav. Naravno da svi oni koji nemaju baš izraženih ovnovskih sklonosti, neće biti ovakvi, ali će bar osećati potrebu za tim, da se isprse i jasno kažu šta žele ili šta misle o nekom ili nečem. Bilo bi dobro da u ove dane postavimo sebi neki cilj sa izazovom i pokušamo da ga ostvarimo. Potreba za avanturom, putovanjem, istraživanjem, osvajanjem, sportom je pojačana pa u tom pravcu treba i usmeravati svoju akciju.

Bilo bi poželjno istovremeno pratiti i Mesečeve faze, a posebno prvu i poslednju fazu Meseca. Na primer, sve što raste iznad zemlje, poželjno je sejati ili saditi u poslednjoj četvrti, a ono što uspeva ispod zemlje u poslednjoj četvrti ili planove za odmor i putovanja najbolje je praviti u prvoj četvrti Meseca.

Kada je Mesec u vatrenim zodijačkim znacima, onda je naglašena aktivnost i energija delovanja.

Generalno:
Boravak Meseca u zodijačkom znaku Ovna naglašava lako, otvoreno i spontano izražavanje. Dani Meseca u Ovnu ispunjeni su jakom dinamikom i aktivnošću, a postoji mogućnost da dođe i do pojave agresivnijeg raspoloženja. Pozitivno ispoljavanje Meseca u Ovnu je u naglašenom optimizmu i spremnosti da se preduzmu akcije. Dane Meseca u Ovnu poželjno je iskoristiti za donošenje odluka, započinjanje novih projekata, sportske aktivnosti, kao i otvorene i direktne nastupe. Ovi dani su veoma ofanzivni, što je poželjno primeniti u svim segmentima života. Boravak Meseca u zodijačkom znaku Ovna pozitivan je za flertovanje, erotiku, reklamiranje, sportske treninge i razgovore oko konkurisanja za posao.


portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice