Godišnji horoskop za 2017

Godišnji horoskop za 2017: Na početku med i mleko, na kraju svakom po zasluzi!

Vaga

Posao: Vage koje rade intelektualni posao imaće mogućnost napretka tokom 2017. godine. Za one koji rade fizički posao, ova godina neće biti idealna. Mnoge Vage će imati mogućnost da se usavršavaju kako bi poslovno napredovale. Zbog vaše komunikativne ličnosti, povezaćete se sa kolegama što će poboljšati vaš položaj na poslu. Zahvaljujući vama, imaćete harmonične odnose skoro sa svim ljudima na poslu.

Ljubav i brak: Par škakljivih situacija čeka vas tokom 2017. godine kada je ljubav u pitanju. Ali kada vaša zavodljiva priroda izađe na videlo, uspećete da vratite čak i izgubljenu ljubav. Imaćete dosta izazova u ljubavi tokom prve polovine 2017, ali fokusirajte se na dobre stvari u vezi. Ne dopustite da vaš ego utiče na vezu. Ne očekujte čuda od partnera. Venera će vam pomoći da privučete prave ljude u svoj život. Prva polovina 2017. godine biće previše emotivna i nepraktična na polju ljubavi. Druga polovina godine će biti povoljna za ljubav što može dovesti i do mogućeg venčanja. Ne zalećite se u nepoznato, i vodite računa da izbalansirate život. Balans je ključna reč za ljubavni život Vage tokom 2017.

Finansije: Tokom cele godine imaćete dosta neplaniranih troškova. Moguće je da ćete praviti dosta nepromišljenih troškova, ali i da ćete plaćati medicinske usluge za porodicu. Novčanik će vam se znatno stanjiti, ako budete neplanirano uzimali karte za razne koncerte i pozorišne predstave. Međutim, pozitivno u svemu tome je to što ćete imati mogućnost da poboljšate svoje finansijske tokove. Nova osoba na poslovnom planu biće u stanju da ti omogući veći priliv novca i stabilniji finansijski tok. Međutim, ako ne naučite da štedite ništa vas neće spasti od finansijkog kraha.

Zdravlje: Većinu godine Vaga će pucati od zdravlja. Međutim, ne zaboravite da budete aktivni, da redovno vežbate i da ostanete fit. Venera i Merkur u kombinaciji doneće vam priliv energije tokom prve polovine godine. Iskoristite ovu energiju za pozitivne stvari u životu. Bez obzira što imate utisak da možete sve, ne preterujte i odmarajte. Tokom drugog dela godine osetićete mali pad energije, ali pravilna ishrana će sve dovesti u normalu.

Porodica: Tokom cele godine vaš porodični život će biti zadovoljavajući. Neki od vas će dati prioritet karijeri, pre nego porodici. Ova odluka će imati veliki uticaj na privatni život. Vaši roditelji i braća i sestare mogu imati manjih finansijskih poteškoća pred kraj godine. Dobar balans između karijere i privatnog života pomoći će vam da preživite godinu ispred vas.





Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice