Share to FB


Vrtlog smrti

Znanstveno istraživanje upozorava: Čovječanstvo će se možda suočiti s „Vrtlogom smrti“

Terrence Aym Salem–News.com

24. godišnji solarni ciklus je započeo. O tome su nas upozorile NASA i ostale svemirske agencije iz cijelog svijeta.

Profesor Raymond Wheeler, sa Univerziteta Kansas, je prvi naletio na zastrašujuće podatke. Poveznica je prvotno bila predočena javnosti od strane glasovitog Ruskog znanstvenika Alexandera Chizhevsky-og 1915. godine kad je otkrio: solarne oluje uzrokuju konflikte, ratove i smrt. Ili: Vrtlog smrti.

Alexandera Chizhevsky

Chizhevsky je otkrio nakon intenzivnog istraživanja da pojačanje i slabljenje solarne aktivnosti – imaju utjecaj na zemljino magnetsko polje – te uzrokuje masovne promjene u ljudskoj percepciji, raspoloženju, emocijama i obrascima ponašanja. I da je sve to uzrokovano Sunčevim pjegama i sunčevim erupcijama (solar flares).

Uz pomoć Ruskih znanstvenih istraživanja Wheeler je aplicirao numerički ponderirani sustav rangiranja, tijekom 1930. godina da bi izdvojio ratove čak i individualne bitke te ih procijenio po dužini i težini.

Nakon toga napravio je korelaciju impresivne baze podataka koju je nakupio i usporedio sa 11. godišnjim ciklusom sunčevih pjega.

Rezultati su bili zapanjujući i užasavajući.

Kad je 11. godišnji solarni ciklus na vrhuncu  tako je i ljudski nemir, revolti, pobune, revolucije i svi mogući ratovi između nacija. Čini se kako intenzivan magnetski udar direktno utječe na ljudski mozak i vodi čovječanstvo u smrtonosni emocionalni kovitlac i mahniti ubilački nagon.

Napadi postaju masovna pojava. Povećavaju se brojevi ubojstava. Krvavi ratovi i pobune eruptiraju s bijesom po cijeloj kugli zemaljskoj.

Wheelerovo istraživanje je otkrilo uzorak koji se mogao pratiti kroz ljudsku povijest i to do 2500 godina u prošlost.

Za vrijeme 1990. godina i solarnog maksimuma mogli smo biti svjedoci vrhuncu groznice po cijelom svijetu koja je kulminirala Iračkom okupacijom Kuvajta i SADa koji je na koncu napao vojsku Saddama Huseina.

11 godina kasnije dogodio se napad na New York i Washington D.C. (District Columbia) 11.09. i to je sve bilo popraćeno sa dva rata jedan u Afganistanu i jedan u Iraku.

Prema 11. godišnjem solarnom ciklusu, kad Sunce uđe u slijedeći maksimum aktivnosti u zadnjem dijelu 2010, smetnje u zemljinom magnetskom polju još jednom predviđaju nemire, nestabilnosti, pobune, ratove i uništenja masovnih razmjera.

I to se dogodilo preciznošću kakvog satnog mehanizma.

Odjednom su vijesti bile prepune nemira koji su harali Tunisom, Egiptom, Jemenom, Bahreinom, Saudijskom Arabijom. Proširili su se na Siriju, Libiju, Iran i Kinu. Ni Europa nije bila imuna: nemiri i protesti dogodili su se u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Grčkoj. Španjolska je bila pod pritiskom čak i SAD je doživio ljutite mase prosvjednika u Wisconsinu.

Magnetsko ludilo

Kako će se sunčane erupcije pojačavati i kako će kako sunce postajati sve nasilnije, očekujte sve više nasilja na zemlji kao da će sama zemlja poludjeti.

Uzorak je nepogrešiv. Za vrijeme najvažnijih trenutaka solarnih ciklusa – od minimalne do maksimalne aktivnosti – geo magnetsko polje se pojačava kako prolazi kroz bombardiranje (solarnih vjetrova Op. Prev.). Okidač ovog procesa se događa za vrijeme pojačavanja sunčeve aktivnosti i opada kako sunčeva aktivnost opada prema minimumu.

Mnogi znanstvenici u proteklih 70 godina su pokazali da magnetno polje ima interakciju sa ljudskim elektro kemijskim procesima koji se događaju u mozgu i koji isto tako utječu na duboke psihološke mehanizme uključujući kreiranje anomalijskih hormonalnih promjena čak i značajno mutira moždanu valnu aktivnost.

Magnetski monstrum inicira opću masovnu histeriju i značajne nekontrolirane psihoze.

Drugim riječima, svijet ludi.

24. godišnji solarni ciklus: Najgori mogući

Počeo je 24. godišnji solarni ciklus. NASA i ostale svemirske agencije diljem svijeta su nas upozorile na isto. Predviđa se da će ciklus biti nasilan, nepredvidljiv i može čak utjecati na krhku tehnologiju 21. stoljeća.

Očekuje se da će za pola biti jači od 23 godine solarnog ciklusa – koja je imala solarne erupcije klase X – najveće erupcije koje su ljudi ikada imali priliku zabilježiti – ovaj ciklus monstrum imat će svoj maksimum jakosti u 2011. i 2012. godine.

Ovo je najgori mogući solarni ciklus u najgore moguće vrijeme. Očekujte više ratova, više smrti, više zemalja u prevratu i više razmještene populacije.

Tom sumornom scenariju dodajte činjenicu da su znanstvenici otkrili da povećanje magnetskih oluja djeluje zajedno sa promjenama magnetskog pola i promjenama u zemljinoj jezgri i da to najvjerojatnije vodi do prirodnih katastrofa kao onih koje su pogodile Japan u ožujku 2011. i koje su znakovito dovele do zakuhavanja ludila, očaja i masovnih smrti.

Uznemiravajuća iskustva Beckera i Freedmana

1963. godine se otkrio još jedan dio zastrašujuće slagalice koja je pala na svoje mjesto. Slagalica koja se formirala je izgledala kao da dolazi iz samog pakla.

Dr. Robert Becker

Dr. Robert Becker i njegov kolega Dr. Freedman su pronašli važno ali uznemirujuće otkriće. Otkrili su da intenzivna solarna aktivnost vodi direktno do psihotičnih ispada i masovnog ludila.

Tko je taj Becker? Neki luđak?

Ne.

Dr. Robert Becker je bio pionir istraživač i vodeći ekspert na polju biološkog eliktriciteta. Dvaput je nominiran za Nobelovu Nagradu, Becker je isto tako bio stalni profesor na Državnom Univerzitetu New Yorka i poznati spisatelj.

Becker je umro 2008. godine sa upozorenjem svijetu o nadolazećoj 2010. i 2012. godini.

Malo tko ga je poslušao.

Izvor: matrixworld-hr.com


portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice